Vrienden.

Vriendschapsverzoek

Het Ragazze Quartet. Méér dan een van Nederlands beste strijkkwartetten. Graag en vaak zoeken de muzikanten samenwerking met kunstenaars uit verschillende disciplines. Zodat hun virtuoze en frisse strijkklanken zich kunnen mengen met theater, zang of beeld.

Om niet alleen morgen maar ook volgend jaar te kunnen blijven optreden, heeft het Ragazze Quartet extra steun nodig van haar publiek. Van u. Door de bezuinigingen in de culturele sector is het flink aanpoten. Met slechts de verkoop van kaartjes kunnen amper alle kosten worden gedekt. De ambities zijn daarentegen hoog: het kwartet wil haar vleugels uitslaan naar de grote concertzalen in de wereld.

Als u de dromen en ambities van het Ragazze Quartet omarmt, kunt u vriend worden van de Stichting Amici delle Ragazze. De stichting biedt het kwartet financiële ondersteuning om plannen werkelijkheid te laten worden. De Stichting heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling) zodat de schenkingen niet belast zijn met schenkbelasting en fiscaal aftrekbaar zijn.

Dus, bent u in voor een korte flirt, toe aan een langdurige relatie met de Ragazze of iets er tussenin? Iedere bijdrage, groot of klein, is welkom. Alvast hartelijk dank voor uw vriendschap!

Eenmalige schenking

U kunt uw éénmalige schenking overmaken op rekeningnummer NL07 RABO 015 66 98 676 t.n.v. Stichting Amici delle Ragazze o.v.v. ‘schenking’ (graag uw adresgegevens vermelden).
Tevens kunt u het Ragazze kwartet machtigen om het betreffende bedrag van uw rekening af te laten schrijven door het invullen en opsturen van het Vriendschapsverzoek-formulier.

Meerjarige schenking

Wilt u graag structureel een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het kwartet en de bijzondere projecten van het kwartet? Wordt dan ‘amico’! U kunt een machtiging invullen op het Vriendschapsverzoek-formulier.

Amici Appassionati

Staat u open voor een hartstochtelijke vriendschap?

De Amici Appassionati nemen een bijzondere plaats in binnen onze vriendenstichting. Hartstocht heeft zijn prijs, daarom gaat de Amico Appassionato een stapje verder dan de ‘gewone’ vriend. Gedurende 5 jaar doneert de Amico Appassionato ten minste 400 euro per jaar. Maar dankzij de ANBI-status van de stichting zijn de schenkingen fiscaal aftrekbaar.

Als Amico Appassionato treedt u toe tot de intiemste vriendenkring van het Ragazze Kwartet. Een betrokken netwerk van echte liefhebber. Er is een speciale facebook-groep met alle primeurs over het kwartet, en jaarlijks wordt er een exclusief concert georganiseerd voor de Amici Appassionati. Interesse? Download hier de Overeenkomst_ periodieke_gift_in_geld van de Belastingdienst.

Nog vragen? Stuur een mail aan ragazze@ragazzekwartet.nl of gebruik het contactformulier.

Hartelijk bedankt voor uw donatie!

 

Bestuursleden Amici delle Ragazze
Dhr Luuk Kornelius
Mv Monique Mulder

Als Algemeen Nut Beogende Instelling heeft Stichting Amici delle Ragazze een publicatieverplichting. Klik hier voor de informatie.