Planetary Sunrise.

By Posted in - Nieuws on april 12th, 2016

Planetary Sunrise op Voordekunst

Ragazze Quartet, Kapok, Slagwerk Den Haag en Blauwe Uur spelen Planetary Sunrise: een nachtelijk, visueel en hallucinair concert-ritueel op Oerol, geïnspireerd door de ‘all night concerts’ van componist Terry Riley in de jaren ’70. Bij zonsondergang transformeert het duinlandschap van Terschelling zich tot een buitengewone wereld van patronen, kleuren en klanken.

Help! De voorbereidingen voor Planetary Sunrise zijn in volle gang en meerdere fondsen en donateurs hebben dit project reeds gul ondersteund. Maar tot op heden missen we nog €7.000 om daadwerkelijk naar Terschelling te gaan.

Omdat we met een erg grote groep zijn (10 spelers, 3 videokunstenaars, 1 geluidtechnicus, 1 producent), loopt dit project aardig in de kosten. We hebben nog financiële ondersteuning nodig bij praktische zaken als de overtocht, licht- en geluidsapparatuur, overnachtingen, instrumenten voor op  het eiland enzovoorts.

Wij hopen heel erg dat u aan ons project wilt bijdragen. Dat kan via onze actie op Voordekunst.nl Hoe hoger uw bijdrage, des te leuker de tegenprestatie!

Namens het hele team: heel hartelijk dank!

Please leave a Comment...