Ragazze Quartet speelt Béla Bartók.

By Posted in - Geen categorie & Nieuws on maart 5th, 2018

warm-up voor September Me kamermuziekfestival

Sterker dan verhalen, boeken, gedichten, tekeningen, beeldhouwkunst en schilderijen brengt muziek de emoties van vervlogen generaties tot leven.
Ragazze Quartet vindt het een hele mooie gedachte dat de emotie die zij nu voelen bij het spelen van Beethoven, Bach of Bartók, al duizenden, of zelfs miljoenen mensen vóór hen, geraakt heeft. Dat gevoel van tijdloosheid in de muziek komt ook terug in het thema van het kamermuziekfestival September Me dat Ragazze ieder jaar in september organiseert in Flint, Amersfoort: (on)sterfelijkheid.

Op donderdag 5 april speelt Ragazze voor alle trouwe én toekomstige fans van kamermuziekfestival September Me één van de zes strijkkwartetten van de Hongaarse compoinst Béla Bartók.
Ragazze zal deze avond ook een tipje van sluier geven van het programma van September Me 2018.

De toegang is gratis, u kunt zich aanmelden via dit e-mail adres: marketing@september-me.nl

donderdag 5 april, 20.00 – 21:00, vrij entree
Flint, AFASzaal, Amersfoort
meld je aan via marketing@september-me.nl

Please leave a Comment...